Смачний уікенд: 5 простих рецептів для відпочинку на природі

Новини 03 серпня 2018

Літо ― найкраща пора для активного відпочинку на природі, а свіже повітря стимулює апетит. Тому ми вирішили поділитися з вами рецептами смачних і корисних страв для ідеального перекусу під час сімейних і дружніх посиденьок. А зберегти температуру та свіжість ваших страв допоможе наша ізотермічна продукція.

Літо ― найкраща пора для активного відпочинку на природі, а свіже повітря стимулює апетит. Тому ми вирішили поділитися з вами рецептами смачних і корисних страв для ідеального перекусу під час сімейних і дружніх посиденьок. А зберегти температуру та свіжість ваших страв допоможе наша ізотермічна продукція.

Пропонуємо вам п'ять рецептів поживних освіжних страв, які стануть справжнім порятунком у спекотну погоду. У нашій добірці є корисний класичний літній салат американської кухні, ситні фаршировані багети, улюблена усіма окрошка, а також прохолодні напої для дітей і дорослих. Усі ці страви вимагають спеціального температурного режиму. Щоб його дотримуватися, використовуйте термосумки та ізотермічні ланч-бокси від ТМ Кемпінг. І не забувайте про акумулятори холоду ― з ними ваші страви та напої залишатимуться холодними від 8 до 15 годин (залежно від моделі сумки).

продукция Кемпинг

Рецепт 1: Вальдорфський салат

Цей літній вітамінний салат ― ідеальний легкий перекус. Завдяки яблучній кислинці страва чудово освіжає, а волоські горіхи заряджають організм енергією після активних ігор.

Складові для салату:

  • 4 середніх кисло-солодких яблука;
  • 3 стебла або корінь селери;
  • 4 волоські горіхи;
  • невелике гроно винограду або жменя родзинок.

Інгредієнти для заправки:

  • несолодкий йогурт;
  • 2 ст. л. лимонного соку.

Приготування:

Яблука наріжте соломкою, селеру ― невеликими шматочками. Якщо взяли корінь ― натріть його на тертці з великими отворами. Виноградини наріжте половинками. Якщо використовуєте родзинки, залиште їх на півгодини у воді. Горіхи подрібніть ножем (не у крихту, щоб їх присутність відчувалася). Все змішайте, збризніть лимонним соком і заправте салат йогуртом.

Рецепт 2: Бутерброди з багета ― ситний перекус

Перевага цих бутербродів у тому, що начинку для них ви можете вибрати на свій смак, поєднуючи улюблені продукти. Головне, щоб вони не давали занадто багато соку. Ми ж приготували для вас один з найбільш виграшних варіантів.

Складові:

  • багет;
  • 1 куряче філе;
  • 1 солоний огірок;
  • 50 г пармезану чи іншого сиру;
  • 2 ст. л. оливкової олії або майонезу;
  • білий перець;
  • сік лимона;
  • оливки;
  • зелень.

Приготування:

Багет розріжте навпіл, з однієї половинки видаліть м'якуш, але не викидайте його. Для начинки відваріть куряче філе і подрібніть його у блендері разом із солоним огірком, натертим пармезаном, оливками, оливковою олією або майонезом, лимонним соком, білим перцем і зеленню (петрушкою або кропом). Тепер з'єднайте начинку з частиною м'якушки та нафаршируйте багет. Загорніть у харчову плівку та покладіть у холодильник. Перед походом на пікнік можна розрізати багет на порційні шматочки та скласти їх у харчовий контейнер ― так буде зручніше.

Рецепт 3: Окрошка — освіжаючий обід для великої компанії

Окрошку люблять і дорослі, і діти. Її дуже легко готувати, вона освіжає, це чудовий варіант обіду на природі для великої компанії. Головна умова ― страва повинна бути холодною. Щоб зберегти необхідну температуру максимально довго, використовуйте одну з мультифункціональних ізотермічних сумок серії Tarpaulin.

Складові:

  • відварна картопля  - 3 шт.;
  • варені яйця - 4 шт.;
  • свіжі огірки- 3 шт.;
  • редис (за бажанням) - 5 шт.;
  • варена ковбаса або яловичина - 300 г;
  • зелень (зелена цибуля, кріп);
  • вода;
  • сметана;
  • лимонна кислота або сік 1 лимона;
  • сіль за смаком.

Приготування:

Усі перераховані інгредієнти необхідно нарізати однаковими невеликими кубиками. Редис краще нарізати півкільцями, а зелень подрібнити. Потім приготуйте рідину для окрошки. Варіантів її приготування багато: квас, кефір, сироватка, вода з майонезом. Ми пропонуємо вам легкий і смачний рецепт окрошки на воді зі сметаною. В очищену негазовану воду покладіть кілька ложок сметани, додайте сіль і лимонну кислоту за смаком, перемішайте та охолодіть. Залийте отриманою рідиною сухі складові. Смачний, освіжний і поживний холодний суп готовий.

Рецепт 4: Лимонад для дітей

Якщо ви вирушили на природу з дітьми, замість шкідливих магазинних напоїв захопіть із собою домашній лимонад. Він корисний, готується легко, а освіжний ефект має колосальний. Щоб напій залишився холодним протягом усього вашого перебування на природі, тримайте ізотермічну сумку в тіні та використовуйте акумулятори холоду.

Складові:

  • вода;
  • лимон;
  • м'ята;
  • мед;
  • лід.

Приготування:

Розчиніть мед у теплій воді, додайте сік лимона, листочки м'яти. Поставте посудину з лимонадом у холодильник. Перед тим, як взяти його з собою на природу, процідіть і покладіть лід.

Рецепт 5: Сангрія для дорослих

Цей слабоалкогольний красивий і смачний напій не тільки підніме настрій, але й допоможе вгамувати спрагу в спекотний день, оскільки п'ють його холодним.

Складові:

  • вода;
  • червоне вино;
  • цукор або мед;
  • апельсини;
  • лимон;
  • лід.

Воду змішайте з вином у співвідношенні 1:1. Додайте цукор або мед, перемішайте. Потім наріжте декілька апельсинів і один лимон невеликими шматочками разом зі шкіркою, додайте їх до напою, потроху вичавлюючи сік у процесі. Подавати краще за все не проціджуючи ― готовий напій має дуже красивий вигляд у келихах з наборів для пікніка від «Кемпінг».

Не прогавте останні теплі дні! Готуйте для коханих смачні та корисні страви й вирушайте на пікнік разом з продукцією ТМ Кемпінг.

товары Кемпинг