Пікніки з любов'ю до природи: переваги багаторазового посуду в сезон барбекю

Новини 16 квiтня 2019

Нарешті весна тішить своїм теплом і зеленню, а отже можна відкривати сезон пікніків! На нас чекають душевні зустрічі з родиною та друзями, ігри на свіжому повітрі, смачна їжа, захоплена з собою чи приготована на багатті. І звісно ж, не обійтися без похідного посуду. Багато хто з метою економії часу та сил використовує одноразові набори з дешевого пластику, які шкодять екології. Зараз, на початку нового сезону активного відпочинку, саме час подумати про альтернативу. В асортименті ТМ Кемпінг є рішення, які допоможуть вам дотримуватися культури відпочинку та водночас дбати про навколишнє середовище.

Чому варто відмовитися від одноразового посуду?

З одного боку, є багато аргументів на користь одноразового пластикового посуду для пікніка: це недорого, зручно та швидко — можна купити в найближчому супермаркеті, покористуватися та викинути. Але недолік такого посуду — глобальніший: пластик, з якого він зроблений, не піддається перероблюванню. Виготовлені з такого пластику предмети поповнюють величезні сміттєзвалища, де десятиліттями виділяють в землю токсичні речовини. Далі всі ці відходи проникають у воду та рослинні продукти, якими ми харчуємося.

Окрім того, контактуючи з гарячими їжею та напоями, дешевий неякісний пластик виділяє фталати та бісфенол, які потрапляють у наш організм і шкодять здоров'ю. Через високий вміст канцерогенного формальдегіду не менш небезпечним є і посуд з меламіну.

Турбота про природу — це перш за все турбота про здоров'я людства та майбутнє нашої планети. Одноразовий пластик став однією з наймасштабніших екологічних проблем — сьогодні його знаходять всюди: не тільки в землі, а й всередині мешканців океану та навіть на дні Маріанської западини. Нещодавно парламент Євросоюзу вирішив заборонити одноразовий пластиковий посуд — до 2021 року він зникне з полиць європейських магазинів. Але поки цього не сталося, турбота про природу — цілковито наша відповідальність. Використовуючи одноразові пластикові тарілки, склянки та столове приладдя, ми сприяємо швидкому забрудненню навколишнього середовища.

пикниковые наборы Кемпинг

Екологічний вибір

Відмінною альтернативою одноразовому посуду, безумовно шкідливому для екології та здоров'я, є багаторазові пікнікові набори, які прослужать вам довгі роки. У таких виробів від «Кемпінг» — маса переваг:

 Продумана комплектація. Все необхідне для повноцінного сімейного обіду на природі: глибокі та дрібні тарілки, столове приладдя, чашки або келихи, скатертина чи плед, бавовняні серветки, обробна дошка, контейнери для солі та перцю, відкривачка (штопор).

 Зручна сумка для посуду та продуктів. Завдяки вологостійкому матеріалу вміст залишиться сухим навіть після дощу. А ізотермічне відділення підтримає необхідну температуру та збереже свіжість вашого провіанту.

 Якісні матеріали. Безпека для вашого здоров'я — в пріоритеті, тому посуд для пікнікових наборів виготовляється з якісного пластику та харчової сталі, що не виділяють токсичних речовин, контактуючи з гарячими продуктами.

 Екологічність і довговічність. Пластиковий посуд з пікнікових наборів «Кемпінг» прослужить вам довгі роки, а після завершення терміну експлуатації його можна здати на перероблювання.

 Варіативність наборів під ваші потреби. Широкий вибір дозволить запастися саме тим посудом і предметами, без яких ви не уявляєте комфортного відпочинку на природі. Залежно від моделі, до складу наборів, крім стандартної комплектації, входять ізотермічні чохли для пляшок, ножі для м'яса або сиру, чайні ложки, харчові контейнери, термочашки, чарки, килимок для пікніка, термос.

Зробіть вибір на користь безпечних і практичних наборів багаторазового посуду. Продукція «Кемпінг» створена на 100% з любов'ю до природи та людей, щоб зробити ваш відпочинок максимально комфортним і екологічним.

многоразовая посуда Кемпинг