Ідеї ​​подарунків на Новий рік від компанії «Кемпінг»: як не розгубитися у передсвятковій метушні

Новини 15 грудня 2021

Як же швидко минає час! Здається, нещодавно тільки збиралися компанією на пікнік на травневі свята, а за вікном уже грудень. Як це вийшло — незрозуміло, але саме час поринути у приємні передноворічні клопоти.

Одне з головних питань, що виникають перед Новим роком, — як не розгубитися у передсвятковій метушні та правильно вибрати подарунки. Адже ми живемо у світі, що стрімко змінюється, щодня взаємодіємо з безліччю різних людей: членами родини, родичами, друзями, колегами. Кожна людина унікальна і, вибираючи подарунок, хочеться, щоб він максимально збігався зі смаками того, кому він буде вручений, а найголовніше — приносив радість. Як же правильно вибрати такий подарунок?

Пропонуємо універсальні підказки для вибору новорічних подарунків, застосовуючи які, ви точно вгадаєте з презентом.

  • Найпростіша порада — прислухатися до людини, якій ви збираєтеся дарувати новорічний презент. Під час щоденного спілкування, перегляду фільмів, походів магазинами легко отримати інформацію про те, чим захоплюється людина, про що мріє, та відповідно до цих знань вибрати новорічний подарунок. Лайфхак: протягом року записуйте у спеціальний файл спостереження, а потім використовуйте ці записи для вибору подарунка на будь-яке свято.

 

  • Ще один простий і вірний спосіб, який позбавить зайвих роздумів, — попросити саму людину надіслати «вішліст», тобто список того, що вона найбільше хотіла б отримати у подарунок. Переваги цього способу: по-перше, ви навряд чи помилитеся з подарунком, по-друге, людина матиме можливість подумати про свої бажання і мрії та чітко сформулювати їх. Інтрига збережеться, адже автор, який склав «вішліст», не знатиме, який саме пункт зі списку ви вирішите подарувати.

 

  • Наступний спосіб — піти на маленьку хитрість. Якщо абсолютно нічого не спадає на думку, можете сказати людині, що вже вибрали їй новорічний подарунок і попросити вгадати, що саме. Як правило, люди починають перераховувати можливі варіанти, виходячи з того, про що вони насправді мріють. Залишиться лише зважити на цю інформацію, вибираючи презент.

 

  • Хороша порада щодо вибору подарунка близькій людині — згадати про її хобі, інтереси та захоплення. Мало хто буде байдужим до подарунка, пов’язаного з тим, що викликає в нього інтерес і приносить задоволення.

 

  • Якщо вам зовсім нічого не відомо про захоплення людини і ви боїтеся «промахнутися» — порадьтеся з тим, чиїй думці довіряєте: чоловіком чи дружиною, батьками, другом чи подругою. Іноді зі сторони видніше. Але пам’ятайте, що остаточне рішення все ж приймаєте ви.

 

  • Ну, і, звичайно, якщо це доречно, спитайте в людини прямо. Сьогодні це перестало бути нетактовним. Так ви будете впевнені, що презент виявиться корисним і потрібним, а не здивує чи буде припадати пилом на полиці.

Кемпінг пропонує варіанти подарунків, які сподобаються як членам сім'ї, так і друзям, колегам і родичам. Крім того, такі подарунки точно не валятимуться в дальньому кутку — вони практичні та гарантовано знадобляться. Минулого року ми вже розповідали про варіанти новорічних подарунків, які обов’язково гідно оцінять ті, кому ви їх подаруєте. Ось ще декілька ідей чудових презентів.

Мангал: для теплих дружніх посиденьок   

Чудовий подарунок для власників заміського будинку, друзів, родичів і колег-чоловіків.

Мангал виготовлений із вуглецевої сталі та призначений для приготування їжі (м’яса, риби, птиці, овочів) на відкритому повітрі. Переваги — легкість, компактність, зручне транспортування та зберігання, надійність і довговічність.

 

Набір для гриля й антипригарна решітка: збирайтеся на барбекю частіше

Також стануть чудовим подарунком для друзів, які живуть за містом, родичів, які люблять проводити час у теплій компанії біля мангалу. Зручний набір аксесуарів для гриля, що складається із трьох предметів — щипців, лопатки та виделки для м’яса — ідеальний презент для поціновувачів страв «із димком». Прилади виготовлені з високоякісної неіржавної сталі завтовшки 1,5 мм. Чохол, у який складається набір, водонепроникний і стійкий до зношування. Мобільний і компактний, він стане у пригоді під час пікніка на природі, барбекю з друзями на дачі або у дворі власного будинку.

 

 

Подвійна решітка для гриля з антипригарним покриттям також потішить друзів і колег, які цінують активний відпочинок біля вогнища. Решітка виготовлена ​​з хромованої сталі, міцна та довговічна. Її легко мити та чистити, а також вона ідеально підходить для приготування риби та морепродуктів, птиці та запечених овочів.

 

 

Подушка-підголовник: подаруйте турботу

Незамінний аксесуар для людей, які часто подорожують, а також колег, які у зв’язку з роботою проводять багато часу у відрядженнях. Зручність і користь подушки-підголовника гідно оцінять, тому вдячність і подяка близьких вам гарантовані.

 

 

 

Надувна подушка виготовлена зі зносостійкого ПВХ із приємним на дотик оксамитовим  покриттям. Виріб надійно фіксує потиличну частину голови, підтримує правильну геометрію шийних хребців і комфортне положення голови в машині, літаку чи потязі, допомагає уникнути втоми та головного болю внаслідок тривалої подорожі.

 

 

 

До Дня святого Миколая магазин Кемпінг проведе розіграш подарунків, взяти участь у якому зможе кожен! Мерщій підписуйтесь на наші сторінки в соцмережах — і нехай вам усміхнеться вдача. А новий рік принесе лише радість і позитивні емоції!