#Кемпінгуй збирає серпневий урожай вражень і дарує подарунки!

Новини 30 вересня 2020

Останній літній місяць потішив теплими днями, які були просто створені для мандрів нашою мальовничою країною. І результат не змусив себе чекати — ще більше фото та вражень, ще більше місць, де можна по-справжньому відпочити! Давайте відкривати нові скарби на мапі України та готуватися до подорожі за позитивними емоціями та призами від Кемпінг.

Вище неба

Відірватися від галасливих міст та відчути себе частиною природи можна в горах. Помилуватися неймовірним сходом сонця можна на схилах полонини Хом’яків, розташованій в Івано-Франковській області. Якщо хочеться екстриму — на вас чекає Чорногірський хребет на Хмельниччині. Відчути подих часу та дізнатися щось нове з нашої історії допоможе наскельне місто-фортеця Тустань у Львівській області. Чудове місце для кемпінгу з мальовничими краєвидами закарпатської природи ви знайдете біля гори Петрос.

Вище неба з  #Кемпінгуй

Бронзова засмага

Для тих, хто мріє зупинити щоденну суєту, оптимальним вибором стане пляжний відпочинок. Голубі озера на Дніпропетровщині потішать неймовірно прозорою водою та чудовими піщаними пляжами. Курортне смт Лазурне Херсонської області має все необхідне для незабутнього відпочинку біля моря. Якщо ви плануєте подорож до моря з маленькими дітьми — селище Степанівка Перша Запорізької області чекає на вас. 

Бронзовий загар

Історія та містика

Відпустка — чудовий час для того, щоб відкрити нову цікаву сторінку історії України. Наприклад, відвідати затоплене селище Бакота Кам’янець-Подільського району Хмельницької області та почути про давній скельний чоловічий монастир і про те, як велику територію пустили під воду в ході будівництва Новодністровської ГЕС. «Кам’яне Село» Житомирської області — місце, де можна загадати будь-яке бажання та доторкнутися до Каменя Бога. Скельний монастир у селі Розгірче Львівської області — атмосферне місце для поціновувачів давнини.

Історія та містика з # Кемпінгуй

Звичайно, це далеко не всі цікаві місця, які надіслали нам мандрівники з усієї України. Перегляньте каталог на нашому сайті та виберіть локацію, яка відповідатиме вашому запиту, — така точно знайдеться!

Цікаві місця України

Незабутні враження — і подарунки на додачу!

У серпні переможцями стали чотири учасники:

 Людмила Москалюк, яка в захваті від широкого пляжу острова Бирючий (Запорізька область);
 Ірина Станевич із детальним описом відпочинку на Азовському морі, у селищі Степанівка Перша Запорізької області;
• Ольга Собітняк, яка поділилася враженнями від подорожі до озера Синевир;
• Олена Синельник, що відпочивала в облаштованому кемпінгу РАСА (Херсонська область).

Незабутні враження #Кемпінгу

Проєкт #Кемпінгуй триватиме до 4 жовтня, тож і ви ще встигнете отримати нові емоції та позмагатися за корисні подарунки від ТМ «Кемпінг». Переможців визначаємо щотижня!

Головний приз — набір для відпочинку на природі:

• Ізотермічна сумка: camping.com.ua/catalog/ryukzaki/sumka-sportivna-kit.html
• Мангал «Пікнік»: camping.com.ua/catalog/bbq/mangal-piknik-bq-1057.html
• Решітка для барбекю: camping.com.ua/catalog/bbq/bq-61.html.
• Набір Roaster: camping.com.ua/catalog/bbq/nabor-dlya-grilya-roaster.html. 

Мандри кличуть, подарунки чекають! 

#Кемпінгуй із відкритим серцем!