Створюємо атмосферу Дня закоханих: як влаштувати романтичний пікнік

Новини 08 лютого 2019

Найромантичніше свято року вже на порозі. Якщо ви ще не придумали, як його відсвяткувати, пропонуємо організувати для вашої коханої людини зимовий пікнік. Таке дозвілля без сумніву запам'ятається завдяки особливій казковій атмосфері: засніжені вершини дерев, сніг, що хрустить під ногами, а навколо — дзвінка тиша сплячої природи. Підтримати цю магію допоможуть безліч важливих дрібниць, про які ми вам розповімо.

Виберіть місце

Головне в організації зимового пікніка — забезпечити комфорт і продумати все до деталей: місце проведення, меню, гардероб і оформлення зони відпочинку.

Рекомендуємо вибирати місця неподалік від дому: парки та лісопаркові зони. Так, у разі погіршення погодних умов (дощу або сильного снігопаду) ви зможете швидко повернутися додому. Якщо маєте авто, можна виїхати на природу за місто. Чудовим варіантом стане оренда заміського будиночка. Романтична атмосфера усамітнення в ньому вам гарантована.

Не забудьте вдягнутися тепліше та попередити про це свою половинку: термобілизна, теплі штани, куртки, шапки, шарфи, рукавички та чоботи — хоч і не найромантичніший образ, але у такому одязі ви не ризикуєте замерзнути. Для додаткового утеплення прихопіть із собою плед.

подарунки до дня закоханих

Створіть атмосферу

Для зимового пікніка важливо правильно облаштувати місце його проведення. Обов'язково візьміть із собою непромокальний туристичний килимок. Відмінний варіант — самонадувна модель LGM-3. Вона не тільки має прекрасні термоізоляційні властивості, а й компактно складається у спеціальний чохол, тому не займе багато місця в рюкзаку.

Однак у холодний день сидіти на землі навіть на щільному непромокальному килимку не дуже приємно. Набагато тепліший і романтичніший варіант — туристичні меблі: розкладні стіл і пара стільців стануть у пригоді не тільки у цей день, а й на будь-якому іншому пікніку. Та й навести красу на столі набагато простіше. Для цього накрийте його скатертиною, захопіть із собою невелику вазу з букетом квітів або скляну баночку зі стрічкою, наповнену невеликими намистинами, свічки або нічник з проекцією зоряного неба, що працює від батарейок. Також підтримати романтичну атмосферу допоможуть паперова гірлянда у вигляді сердець, розвішана поміж деревами, кульки та пелюстки троянд.

Накрийте на стіл

Не забудьте продумати сервування: тарілки, келихи, столове приладдя, серветки. Спростить завдання готовий набір для пікніка, різноманіття яких представлене у нашому асортименті. Все необхідне для гарного та затишного пікніка упаковано у зручну та стильну сумку з водонепроникним ізотермічним відділом для смачних домашніх страв, овочів, фруктів і солодощів. У деякі набори — наприклад, у модель СА 421 — входить ізотермічний чохол для пляшечки вашого улюбленого вина.

Не останню роль відіграє меню. Найкращий вибір — приготована з любов'ю домашня їжа. Вона повинна бути ситної, калорійною та обов'язково гарячою. Про збереження температури страв подбає термосумка або ланч-бокс від ТМ Кемпінг. Також варто запастися термосом із зігрівальним напоєм. Ідеально підійде какао, у яке можна додати зефір маршмелоу, або фруктово-ягідний чай чи глінтвейн. А ось від міцного алкоголю краще відмовитися: він лише створить ілюзію тепла. І не забуваймо про солодощі: шоколадні цукерки, еклери або домашня випічка — найкращий вибір для романтичного пікніка.

як організувати романтичний пікнік

Продумайте дозвілля

Звичайно, в компанії коханої людини вам не доведеться нудьгувати. Та про цікаві розваги також варто подумати заздалегідь.

Зігрітися допоможуть активні ігри, наприклад, сніжки або ліплення сніговика. А якщо ви плануєте пікнік на березі замерзлого озера чи річки, обов'язково візьміть із собою ковзани, щоб влаштувати парне катання. Якщо неподалік від вас є схил, можна покататися удвох на санках. А ще на них дуже зручно везти провізію.

І не забудьте взяти фотоапарат, щоб влаштувати святкову фотосесію. Фотографії допоможуть назавжди зберегти цей особливий День Святого Валентина у вашій пам'яті.

Тепер ви знаєте все про організацію зимового романтичного пікніка. Не бійтеся експериментувати, кохайте і будьте коханими, а продукція нашого бренду завжди готова вам допомогти!

романтичний пікнік від Кемпінг