У новий рік - з новими моделями: стильні рюкзак і сумка для активних городян

Новини 25 сiчня 2019

У новий рік — і без новинок? Звісно ж, це не про нас! Зустрічайте нові яскраві рішення від ТМ Кемпінг для найактивніших городян. Традиційно вони виготовлені виключно з надійних і міцних матеріалів, а також високоякісної та довговічної фурнітури.

 

спортивные товары Кемпинг

Суперлегкий і зручний рюкзак City Style

Практичний, комфортний і неймовірно легкий — цей рюкзак зі щільного твілу стане ідеальним супутником у міській буденній метушні. Нетривіальний відтінок сірого у поєднанні з яскравими помаранчевими акцентами дозволить виділитися у будь-якому оточенні. У рюкзаку поміститься все, що знадобитися протягом дня: об’єм моделі становить 20 літрів, тоді як вага — лише 175 г! Майже невагома, дуже міцна та надійна модель — чудовий варіант для повсякденного використання. І це ще не всі переваги:

  • Ергономічні плечові лямки з регульованою довжиною для максимально комфортного використання;
  • Додаткові внутрішні та зовнішні кишені;
  • Зносостійкий і пилонепроникний матеріал, який легко мити;
  • Цікаве колірне рішення, яке буде до вподоби як чоловікам, так і жінкам.

Стильна і практична спортивна сумка Kit

Приваблива модель зі щільного жакарду у трендовому блакитному відтінку з матовими сірими вставками. Таку спортивну сумку створювали для активних, цілеспрямованих і закоханих у спорт городян. Об’єму 40 літрів достатньо, щоб вмістити змінний одяг, взуття, ланч та багато інших дрібниць. У додаткових внутрішніх і зовнішніх кишенях легко та швидко шукати необхідні речі. Крім того, модель має й інші переваги:

  • Максимально комфортне перенесення завдяки м'яким ручкам і знімному регульованому плечовому
    ременю з гумовою накладкою;
  • Не вбирає вологу та не вигоряє на сонці;
  • Максимальна міцність завдяки полівінілхлоридному покриттю.

Ми переконані, що від повсякденних аксесуарів очікують ніяк не менше, ніж від будь-якого іншого спорядження. Адже на цей рюкзак або сумку чекає виснажлива служба, день у день. Тому в кожній новинці ми передбачили все, щоб її щоденне використання дарувало виключно позитивні емоції! Рюкзак City Style або сумка Kit — а ви вже обрали собі нового супутника у новому, 2019-му?