Термосумка - супергерой, що врятує і в спеку, і в холод, і в найбільш неочікувану ситуацію!

Новини 08 липня 2021

Досить часто можна зустріти міф про те, що термосумка - непотрібна річ. Однак, це  дуже швидко розвіюється. Приходить літо, усі активно відпочивають на природі та зіштовхуються з проблемою псування продуктів. А потім з'являється геніальна ідея - покупка термосумки. Для компанії, сім'ї чи подорожей; маленька, велика чи середнього розміру; яскрава, стильна чи універсальна - обирати вам, але найголовніше - це функції, які вона виконує. 

Отже, як її використовувати? Просто уявіть будь-яку з цих ситуацій: 

Літо, спека, а вам потрібно зробити велику закупівлю продуктів. Разом з термосумкою ви можете спокійно гуляти по ринку і не хвилюватися про свіжість купленого м'яса чи молочних продуктів. А якщо вони залишать неприємний аромат та сліди, варто лише протерти спеціальним миючим засобом і помічниця знову буде як новенька.

Сонячний вихідний день і чудова нагода зібратись з родиною на пляж. Взяти з собою холодні напої, фрукти та, звісно ж, морозиво. Щоб воно нікуди не втекло й не потекло, на допомогу знову приходить термосумка.

Запланували поїздку по Європі? Хмм, тоді слід взяти з собою продукти, які мають довгий термін придатності або ж покласти все в термосумку і не перейматися абсолютно ні про що. Вона не вигорить на сонці, витримає значну вагу і збереже ваші нерви та раціон. 

Цілий день готувалися до дня народження і спекли святковий пиріг, який найкраще смакує теплим (як і м'ясо, риба чи будь-які інші гарячі страви). Щоб вони зберегли свій смак, варто згадати про свою незмінну подругу - термосумку та акумулятори тепла. Вони точно впораються з цим завданням.

Ваші дітлахи обожнюють, коли мама готує ланч у садок чи до школи. Щоб він не зіпсувався, а дітям не було погано, краще одразу обрати ланч-бокс або термосумку. І мама спокійна, і малюки щасливі. 

Вас запросили на риболовлю. Однак, ви знаєте, що просто збирати рибу у відро й не довезти її навіть додому - так собі задоволення. Тому про це варто подумати заздалегідь і зберігати улов у термосумці з акумуляторами холоду. 

Сьогодні прийшло термінове попередження про вимкнення електрики на всю добу. Але ми не панікуємо, адже, ми знаємо, що холодильник й морозильну камеру можна вимкнути без жодних продуктових втрат. Навпаки, укомплектувати все до об'ємної термосумки та безтурботно відправлятися у справах.

Це лише маленький перелік ситуацій, з якими ви можете зіштовхнутись. Що важливо, кожна з них потребує оптимальності, зручності та надійності. А якщо одним словом - термосумки. 

Вона допоможе вам зберегти їжу, як в холодному, так і в гарячому вигляді; витримає таку ж міцність, як і Супермен, не порветься й подужає значну вагу; підлаштовується під будь-яку форму та збереже свій стильний вигляд в будь-яку погоду; продемонструє справжнє співвідношення мінімальної ціни та класної якості. 

Позбавте себе від побутових турбот, купуйте термосумку та насолоджуйтеся новими можливостями!

Важливо! Купуєте ізотермічну сумку – купуйте й акумулятори холоду/тепла. Причому, у тій кількості, яка рекомендована виробником! При правильному співвідношенні збереження температури всередині збільшується до 2-х разів. Саме акумулятори будуть, доречі, не охолоджувати чи нагрівати, а підтримувати температуру вашої мінералки, соків чи води.  Та не забудьте про те, що усі напої необхідно вкладати вже охолодженими.