Ізотермічна продукція: користь холоду в літню спеку

Новини 16 липня 2021

Сонце, літо — всидіти вдома просто неможливо! Не варто навіть намагатися, кажемо вам ми:) Краще проведіть час на свіжому повітрі, насолоджуючись сонячним промінням, засмагаючись чи милуючись зірками. І не забудьте захопити з собою улюблені закуски, овочі, фрукти, снеки та напої, тоді зміна середовища точно буде максимально комфортною.


 

Одна з основних умов гарного відпочинку в літню спеку — ізотермічна продукція. Вона призначена для тривалого зберігання продуктів і підтримання температури: на пляжі у вас буде прохолодний лимонад, а в осінньому парку — гарячий домашній глінтвейн.

ІЗОТЕРМІЧНА СУМКА PICNIC 19 BLUE

Для сімейного виїзду підберіть містку сумку чи пікніковий набір, а для недовгої прогулянки стане в пригоді ланч-бокс. Щоб ізотермічна продукція працювала як слід, придбайте для неї акумулятори холоду/тепла. Як їх вибирати — розповімо.

Літо з термопродукцієй Кемпінг

Підбираємо акумулятори правильно

Ізотермічна продукція буде підтримувати необхідну температуру за рахунок тепловідбиваючого внутрішнього шару. Щоб збільшити час, протягом якого ваші продукти будуть залишатися охолодженими в два рази, необхідно правильно підібрати кількість акумуляторів, відштовхуючись від обсягу сумки.

ІЗОТЕРМІЧНА СУМКА STEEL

Скільки необхідно акумуляторів холоду/тепла

Оптимальну кількість акумуляторів розраховують так: 1 л об’єму сумки * 60 г акумулятора. Кілька невеликих або середніх контейнерів рівномірно розподілять холод/тепло по всій сумці та допоможуть якісніше зберігати продукти.

Наведемо приклади для нашої продукції. Так, для сумок до 10 л, таких як Picnic 9 green, знадобиться 2 акумулятори по 400 г (IcePack 400). Місткіші варіанти — Ultra 2 в 1 об’ємом 17 л чи набір Jungle на 20 л — потребуватимуть 2‒3 шт., Street bag на 25 л — 4 шт., Picnic 29 blue на 29 л — 4‒5 шт. 

Зверніть увагу: зазначені приклади передбачають придбання акумуляторів на 400 г. В асортименті є також IcePack 750, їх знадобиться менше за рахунок більшого обсягу самого акумулятора.

АКУМУЛЯТОР ХОЛОДУ ICEPACK 750

Як користуватися акумуляторами: пам’ятка

Акумулятори холоду/тепла — багаторазові, але «заряджаються» вони по-різному.
Коли мова йде про охолодження, перед використанням контейнери потрібно витримати в морозилці не менше 6 годин, а для повного заморожування — 12 годин. Після цього їх дістають і одразу розміщують між стінками ізотермічної продукції.

ІЗОТЕРМІЧНА СУМКА URBAN

Щоб підтримувати тепло, акумулятор необхідно нагріти. Для цього можна скористатися одним із двох способів:
1. Помістити акумулятор в окріп (+85 °C) на 5‒7 хвилин, після чого акуратно дістати щипцями чи шумівкою, витерти насухо і помістити в сумку чи ланч-бокс.
2. Помістити акумулятор в місткість із водою і поставити в мікрохвильовку на 4 хвилини при потужності 280 Вт. Після цього акуратно дістати шумівкою, витерти і помістити в ізотермічну продукцію.
Важливо! В обох випадках вода має повністю покривати акумулятор.

ІЗОТЕРМІЧНА СУМКА ROOF

Забудьте про вихідні на дивані перед телевізором — вирушайте на пікнік, плануйте нові подорожі та захопливі прогулянки, а наша ізотермічна продукція подбає про свіжість закусок і напоїв!