20 років незабутнього Кемпінгу

Новини 23 березня 2021

Друзі, цього року нам виповнюється 20! Це були роки драйву, натхнення і постійного вдосконалення. Ми щасливі бачити, що завдяки нашим зусиллям ваш відпочинок на природі, у заміському домі, у лісі, горах чи наметовому містечку ставав більш зручним, приємним і незабутнім.

camping 20 років бездоганних кемпінгів

Згадайте, колись виїзд на природу сприймався дещо по-іншому. Збираючись на дачу чи в ліс, люди готові були пожертвувати комфортом і сприймали це як даність. Заснувавши «Кемпінг» у 2001, ми вирішили змінити ситуацію і почали створювати зручні, практичні і корисні речі, які згодом перевернули уяву про відпочинок за містом.

Погодьтеся, тепер важко уявити активний відпочинок без наших наборів для пікніків, легких складаних меблів, з якими скрізь почуваєшся як удома, без килимків для відпочинку, решіток, мангалів і шампурів для смачного шашлику або ізотермічних сумок для прохолодних напоїв у спеку.

Протягом 20 років ми робили усе, аби на природі ви могли зосередитися виключно на відпочинку, не відволікаючись на побутові нюанси.

За цей час ми зареєстрували багато патентів на свої унікальні розробки; на потужностях власного заводу створили в Україні лінію з виробництва товарів для активного відпочинку. Ми пишаємося тим, що тепер нашу продукцію обирають не тільки в Україні, а й за кордоном.

Дякуємо, що користуєтеся товарами «Кемпінг» у найприємніші моменті свого життя!