ЩО ПОДАРУВАТИ, АБИ НЕ ПРОГАДАТИ: ГІД ПОДАРУНКІВ ДЛЯ КОХАНИХ ВІД КЕМПІНГ

Новини 13 лютого 2021

Коли повітря просякнуте love-story настроєм, в улюбленому ТЦ хвилююча святкова метушня, а близька людина все частіше натякає про бажаний подарунок... Саме зараз варто попіклуватися про презенти для коханих, адже попереду каскад свят, тож не гайте часу ;-)

Ну а ми, традиційно, підготували наш святковий гід корисних на ефектних подарунків для Нього та для Неї, що гарантовано справлять враження. Нехай твій презент транслює коханій людині: „я в захваті від твого хоббі, і прагну розділити з тобою найяскравіші враження!”. Саме такий щирий меседж ми втілили у нашу колекцію ідей. Тож, вперед, обирати!

На пікнік без пікнікового набору? Ні в якому разі!
Якщо твоя кохана обожнює відпочинок на природі та стає на шлях еко-звичок, Вона буде у захваті від нашого пікнікового набору!

З таким подарунком ви нарешті зможете дозволити собі:
- сказати рішуче "ні!" комплектам одноразового посуду на природі;
- відчувати усі переваги естетичності, зручності та продуманості кожної деталі вашого відпочинку;
- насолоджуватись освіжаючою прохолодою напоїв та безпекою продуктів  у спеку.

А ще усі набори від Кемпінг ну настільки фотогенічні, що тепер Її світлини з пікніку просто зобов'язані засвітитися в соц мережах. Додай до подарунку сертифікат на фотосесію – і твоя кохана світитиметься від щастя.
А тепер зупинимося на наших найгарячіших моделях. Гарячих - тому що розлітаються, як пиріжки, тож встигни забрати свій;)

Пікніковий набір Multi

Модель 3в1 та ТОП в категорії "практичність". Набір складається з 2-х частин: ізотермічної сумки та, власне кажучи, набору посуду та аксесуарів для пікніку. Обидві частини кріпляться одна до одної за допомогою блискавки, і головна фішка в тому, що їх можна використовувати як разом, так і кожну окремо. Цей набір настільки міцний та довговічний, що його можна передавати нащадкам, як сімейну реліквію, при цьому він завжди буде виглядати таким свіжим та яскравим, ніби щойно з вітрини.

Пікніковий набір Family Bag

Ідеальний сімейний комплект для випадків, коли крім пікнікового набору потрібно ще тягнути з собою купу всього: пледи, м'ячі, ракетки та надувних єдинорогів. А ще Family Bag відмінно підійде для любителів довгих піших прогулянок у пошуках нових куточків для пікніку. Набір супер компактний, з дуже зручним та міцним наплічним ременем - увесь посуд, продукти та напої з собою, при цьому руки вільні, а хода - легка.

Аксесуари для барбекю для шанувальників страв "з димком”

Якщо твій коханий любить та вміє готувати страви на відкритому вогні, найбажанішим подарунком може стати хіба що свій будинок і своя тераса для барбекю. Ну і ще дещо, що гарантовано обрадує кожного майстра шашличних справ – аксесуари преміум якості для смаження. Що ще може краще виразити твоє захоплення його кулінарними здібностями?

Набір аксесуарів для грилю Grill set

У цьому комплекті є все, що знадобиться для соковитого шашличка на природі: надійний розкладний мангал, набір міцних шампурів, комплект еко-розпалювачів та яскрава лопатка-роздмухувач, яку раніше Він завжди забував взяти з собою;-) Все ретельно упаковано до  компактного та презентабельного боксу, який ну точно справить wow-враження на свого власника.

Набір аксесуарів для грилю Roaster

Ковбаски, стейки, овочі на грилі та страви в лаваші - погодься, набагато приємніше готувати таку смакоту, коли під рукою зручні, якісні та спеціально призначені для цього прилади. Лопатка, вилка для м'яса та щипці з товстостінної високоякісної сталі в акуратному, міцному, непромокаємому чохлі - коли щасливчик відкриє такий подарунок, то точно розпливеться в усмішці! Взявши до рук будь-який з аксесуарів, Він відчує приємну важкість та одразу зрозуміє, що такі прилади прослужать не один десяток років. Ще один практичний бонус - габарити набору дозволяють йому без пробле поміститися навіть у компактному прогулянковому рюкзаку в компанії з іншими необхідними речами. Ну хіба не милота?

Туристичне спорядження - а чи не час його оновити?

Коли є гарне місце на природі, класний пікніковий набір, відмінні аксесуари для смаження м'яса, то залишається лише попіклуватися про комфортний нічліг. А у Кемпінг, окрім усього іншого, знайдуться й ексклюзивні моделі, які обов'язково порадують навіть тих досвідчених туристів, у котрих, здавалося б, уже є все.

Намет SOLID 3

Це саме той намет, який можна без зайвих роздумів захопити з собою до вікенду на природі. Саме той, і ніякий інший! 3-місний, симпатичний, із продуманою вентиляцією та найголовніше - його зможе поставити навіть дитина! Простота встановлення - на максимумі. Операція «дістати з чохла, розкласти, встановити, зафіксувати» реально не займе у вас більше 15 хвилин. Хоча за відгуками знаходяться спритники, котрі справляються й за 10. А яким буде ваш особистий рекорд?

Спальний мішок PEAK 350

Яскравий, з приємною шовковистістю на дотик спальник у формі ковдри з подушкою - безпрограшний подарунок для любителів кемпінгу. У чому його плюс? Це, перш за все, багатофункціональність. Легкий, м'який, він може виконувати роль як спального мішка, так і ковдри. Модель розрахована на весну/осінь, а дихаючі матеріали та конструкція дозволяють використовувати  її і в літню спеку. Універсальний подарунок, якому завжди знайдеться застосування!

Хотілося б продовжувати ще й ще, але краще один раз побачити та потримати в руках, нiж сто разiв почитати ;) Просто заходьте  до нашого каталогу, милуйтеся, надихайтеся та насолоджуйтеся безкрайнім морем вдалих ідей для ідеальних подарунків. Знову й знову шукайте привiд вiдпочити на свiжому повiтрі, адже поруч з коханими воно завжди пахне любов’ю!