Боятися чи подорожувати: 4 страхи туриста

Новини 31 жовтня 2019

Хеллоуїн вже настав, а значить саме час полоскотати нерви, обговорюючи, що кого лякає. Сьогодні ми вирішили поговорити, чого ж найбільше бояться туристи - як любителі поніжитися на пляжі, так і підкорювачі лісів і гір. Сідайте ближче до нічного багаття і, як люблять показувати у фільмах, давайте розповідати страшні історії.

Одна нога тут, інша — там

І це не фігуральний вислів. Голова в кущах, очі на сосні, а тіло й зовсім рибний корм - які ще наслідки катастроф в дорозі ви знаєте? Літак впав в море, поїзд зійшов з рейок на мосту, автобус полетів у прірву на серпантині, на кемпінг в лісі напали дикі звірі ... Здається, зовсім не таким ви уявляли собі відпустку. Але це факт. Щорічно в різних ДТП в світі гине приблизно 1,25 млн осіб, для авіації ця цифра набагато менше - 600 осіб, і ваше завдання - не потрапити в цю статистику.
Тож, бережіть себе і пам'ятайте - безпека понад усе !

Сідає сонечко за край, шлунок каже «гудбай»

Ммм, який симпатичний грибочок! Ооо, яка апетитна на вигляд страва туземної кухні! І - мрія законослухняного громадянина: мчати по зустрічній на всій швидкості, а машини шанобливо розступаються. У трахеї - ларингоскоп, а лікар, що проводить маніпуляції, похмуро бурмоче: «Давай доїдемо, просто давай доїдемо!» Гостре отруєння з токсичним шоком - це вам не жарти, а найжахливо-незабутня відпустка!

Якщо ви особисто не знайомі з їжею, не поспішайте її їсти. Краще нехай під рукою буде ланч-бокс або містка термосумка, куди ви складете звичні закуски та напої.

Руки геть! І ноги також

Людина - вінець творіння, цар природи. Так Так Так! Розкажіть про це сотням отруйних рослин і тварин, зустріч з якими закінчиться зовсім не на вашу користь. І якщо з місцевою флорою і фауною ви більш-менш знайомі, то за межами звичного ареалу проживання трапляється різне. Так що не поспішайте зривати симпатичні квіточки і уважно дивіться під ноги, бо кропива вам за щастя здасться!

Сюди ж відносяться усілякі цікаві місцеві захворювання, які можна підхопити зовсім випадково. Ці віруси теж дбайливо створила матінка-природа ;-)

До речі, медицина за кордоном дуже дорога, а в лісі лікаря і зовсім не буде поблизу. І якщо не ви, то вже ваші рідні цей відпочинок запам'ятають на все життя!
Щоб місцева флора і фауна не поспішала занадто близько з вами знайомитися, подбайте про придбання спальника-кокона. Міцна щільна тканина, якісна фурнітура - в нього можна сховатися і не боятися, що хтось ще заповзе всередину.

У білячому колесі

Навіть якщо відпустка пройшла чудово і ви повні позитивних вражень, не забувайте, що в понеділок вам знову на роботу. На вас чекатиме шеф, остогидлий колега, ранкові підйоми і пізні відходи до сну - і ніякого свята. А скільки безглуздих і термінових завдань накопичилося, поки вас не було! З кожним днем ​​відпустка буде все далі, що почне здаватися, а чи була вона взагалі?
І якщо всі інші відомі страхи можуть і не справдитися, то цей збудеться 100%. Enjoy!

Пом'якшити стрес від неминучого повернення допоможе корпоративна вилазка на природу. Візьміть з собою спеціальний набір для пікніка, щоб не довелося їсти з покривала і наливати напої в складені ковшиком долоні.

Можна, звичайно, відкинути думку про подорожі і сидіти вдома у коконі з ковдри. А можна потиснути плечима і покластися на долю - як буде, так і буде. Трохи фаталізму ще нікому не шкодило ;-)
А щоб ви могли боятися чогось по-справжньому страшного, а не банального "ой, ми щось забули", пропонуємо ознайомитись з нашим каталогом. Тут є туристичні набори, аксесуари, меблі, термопосуду, ланч-бокси і все необхідне, щоб оточити себе максимальним комфортом.