Сезон барбекю оголошується відкритим!

Новини 10 березня 2020

Ще восени синоптики прогнозували нам сніжну та льодяну зиму. Проте у природи були інші плани, тож три зимових місяці пройшли цілком lite. Втім, це зовсім не завадило ду-у-уже чекати їхнього закінчення :-) Адже весняне сонце навіть світить по-іншому, радісніше, ​​чи що. Тож ура — час відкривати сезон активного відпочинку на природі!

Швидко та смачно

Здається, що за вікном ще дуже рання весна. Сонце, звичайно, так, але вітру ще не передали, що можна б уже і теплішим стати. Птахи вже співають, але дерева ще голі. Та й трава якась торішня, проте запах — цей неповторний весняний запах!

Словом, ноги вже несуть на природу, а голова турбується про здоров'я. Розкладні меблі у цьому випадку — ідеальний компроміс. Невеликий вогонь, мангал, розкладний стіл і стільці або просто стільці та решітка-гриль — і ось вже у повітрі розноситься звабливий аромат смажених ковбасок. Шкірочка тріскається від жару, з шипінням капає на напівзотліле вугілля сік...

Ммм, смакота!

І риба, і м'ясо

Ви вже засиділися у чотирьох стінах? Вас максимально втомив щоденний маршрут «дім — робота — дім»? Значить, ви готові до тривалої вилазки на природу. Все, що вам потрібно, — свіжа риба чи соковите м'ясо, перевірений рецепт маринаду та набір для пікніка.

Місце для відпочинку краще теж обрати заздалегідь. Ранній Великдень цього року вказує на те, що найближчі локації будуть зайняті, якщо ви не поквапитеся.

Вугілля можна отримати самостійно, а можна прискорити процес, купивши готове та додавши рідину для розпалювання. Тепле вогнище остаточно прожене зимову нудьгу.

Викладаємо на решітку рибу, стейки чи шматки м'яса. Поливаємо маринадом. Проводимо час за дружньою бесідою, не забуваючи стежити за процесом приготування.

Ось на м'ясі з’являються темні смуги від решітки, на рум'яній коричневій скоринці — гарячі бульбашки соку, а від запаху голова йде обертом — як же складно не накинутися прямо зараз на це апетитне барбекю!

Овочі, зелень, соуси, хліб і м'ясні чи рибні стейки на грилі — така формула класичної зустрічі весни.

Не одним лише м'ясом 

Хто сказав, що барбекю — це тільки про м'ясо? Якщо ви віддаєте перевагу не стейкам, а різноманітним овочам — значить, з ними й відкривайте весняний сезон. Овочі на грилі за вашим улюбленим рецептом — хіба щось може бути краще?

Морква, кабачки, баклажани, цибуля, солодкий перець, приготовані на шампурах і просочені димком, підкорять будь-якого гурмана.

Навіть на фотографії овочі гриль мають неймовірно апетитний вигляд! І чи варто говорити про те, наскільки вони корисні для організму, зголоднілого до вітамінів?

До речі, всі три варіанти прекрасно поєднуються між собою! Нехай поруч зі стейком смажаться соковиті ковбаски, а другим заходом йдуть овочі. Такий пікнік вийде дійсно королівським. І весна точно зрозуміє, як її тут чекають!

Уперед на природу разом з «Кемпінг»!