Три правила гарного пікніка взимку: влаштовуємо комфортний відпочинок разом із «Кемпінг»

Новини 09 грудня 2020

Для когось зима — привід для хандри, а для інших — ще одна можливість провести час на природі. Не варто думати, що класні пікніки можна влаштовувати лише влітку чи теплої золотої осінньої пори. Створіть інтригу, запропонувавши рідним чи друзям комфортний відпочинок у лісі з можливістю зробити цікаві фото та залишити в пам’яті теплі спогади. Улаштувати його можна хоча б і найближчими вихідними. І на недовірливі питання «як це організувати?» у вас будуть аргументовані відповіді ;-) 

Сонно бродити по будинку і нічого не робити - не наш сценарій проведення зимового відпочинку. Ми категорично проти зимової апатії і пропонуємо лікувати її прогулянками на свіжому повітрі. А ще краще зібратися з сім'єю і друзями на зимовому пікніку: при правильній підготовці відпочинок на природі буде не менш комфортним, ніж влітку.

зимовий пікнік з Кемпінг

Правило 1: має бути тепло
В усіх сенсах: і погода, й одяг, тож починаємо приготування з вивчення прогнозів. Проте, навіть якщо на пікнік вас запрошує яскраве зимове сонечко, обов’язково вдягніться тепло. Розмірковуйте так: якщо раптом ви змерзнете, узяти теплий одяг у лісі чи в парку можливості не буде, тож краще зняти кофту та шапку на природі, ніж легковажно залишити їх удома. Окремої уваги заслуговує взуття — воно має бути зручним і теплим. Час сітчастих кросівок уже минув, тож подбайте про те, що більше відповідає сезону.

 Кемпінг у моря

Правило 2: має бути смачно
М’ясо, риба чи овочі на грилі — з’ясуйте, чого хочуть усі учасники пікніка, та підготуйте усе заздалегідь. Крім основних страв, обов’язково слід узяти швидкі закуски, сендвічі та теплі напої, адже холодне повітря стимулює апетит — ви точно зголоднієте, допоки шашлик покриється хрумкою скоринкою. Під час пікніка гарно готувати куліш чи варити «зимовий суп» — глінтвейн. Танець язиків полум’я, прозоре повітря, насичені аромати та тепло, що розливається тілом від страв та напоїв, — після такого вихідного ви знову будете готові до плідного робочого тижня!

шашлик з Кемпінг

Правило 3: має бути зручно
Улітку чудовий відпочинок чекає на вас під будь-яким мальовничим дубом. Узимку ж до вибору місця відпочинку треба підійти більш виважено. Щоб не довелося бігати лісом у пошуках пеньків чи стовбура дерева, що впало, візьміть із собою розкладні меблі «Кемпінг» — вони допоможуть улаштуватися з максимальним комфортом будь-де. Стільці з підлокітниками та підсклянниками, столи на 6–8 осіб, які складаються в невелику симпатичну сумку, — затишне місце для пікніка завжди з вами.

Або візьміть набір, до якого входить розкладний стіл XN-12064 та 4 стільці. Тут є де розставити посуд, приготувати закуски, а ще — він збирається в невелику сумку. Тож тепер у лісі вам буде зручно, наче на власній кухні.  Якщо ж планується виїзд великою компанією, придбайте розкладний стіл XN-18060. Він розрахований на 8 осіб, ідеально підійде для пікніка чи дачі. Комфорт та зручність — обов’язкові вимоги до зимового відпочинку на природі.  А раптом ви вирішили вибраться на риболовлю вам точно стане в нагоді розкладна табуретка. Вона дуже легка і невелика за габаритами. У комплекті йде чохол, який зручно носити або занурити в багажник машини. 

До речі, розкладні меблі стануть у пригоді не лише для пікніків. Їх завжди можна використати тоді, коли гостей виявилося більше, ніж місць для сидіння. За допомогою розкладних столів та стільців ви з комфортом розмістите всіх, хто прийшов до вас у гості :-) А потім просто складете та сховаєте меблі до наступного разу.

Не відмовляйте собі в задоволенні відвідати зимовий ліс та влаштувати відпочинок від гаджетів, проводячи час за живим спілкуванням із рідними та друзями. Улаштовуйтеся зручніше та створюйте теплі спогади разом із нами :)