#Кемпінгуй з відкритим серцем!

Новини 03 липня 2020

Чим була для нас Україна до весни 2020 року? Рідним краєм, батьківською хатою, з якої починалися сотні доріг на всі боки й до якої так приємно було повертатися — я вдома. Чи мандрували ми нею так, як іншими країнами? Мабуть, ні. А навіщо? Тут усе своє, я завжди встигну побувати. Або навіть відмовлялися і розглядати такий варіант: мовляв, що тут дивитися? Але цього року все змінилося.

Чи знаєш ти, що…

…в України є безліч див, які варто побачити на власні очі? Блакитна лагуна на Закарпатті, Рожеве озеро на Херсонщині, пейзажі Святогорська на Донеччині, справжня пустеля на Харківщині — і це лише маленька їх частина. А ще у нас є чарівні гірські маршрути, круті річки, створені для рафтингу, і фестиваль повітряних куль у Кам’янці-Подільському. А ще — давня культура, історія з багатьма поворотами та смачна кухня. І щоб отримати нові враження, не потрібна віза та закордонний паспорт. Це все тут, просто перед очима — простягни руку й торкнись незвіданого.  

Кемпінг: конкурсКемпинг: конкурс #кемпінгуйCamping: конкурс #кемпінгуй
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Отдых летом в Украине

З любов’ю до мандрів

Не відмовляй собі у подорожах та нових емоціях. А ми допоможемо! Цього літа оголошуємо старт нашого щорічного проєкту #Кемпінгуй, який відкриває Україну з незвіданих сторін і дарує чудові подарунки.

Українська пустеля

Минулого року в нас було багато щасливих переможців, разом з якими ми насолоджувалися нашою країною. Мапу цікавих місць рідної землі варто розширити, тому запрошуємо всіх мандрівників долучатися!

Проєкт триватиме з 06 липня до 04 жовтня.

Гарні місця для кемпінгу

То що ж робити? 

Зрозуміти, що Україна варта досліджень — і відкритись їй назустріч :)  Далі — за планом:

1. Шукаєш своє нове улюблене місце в Україні.
2. Робиш яскраві фото.
3. Залишаєш свій відгук та світлини на сайті map.camping.com.ua

Щотижня ми визначаємо переможців і даруємо практичні подарунки для подорожей.  Участь у проєкті гарантує не лише нові емоції, а й можливість отримати головний приз — цілий набір корисних товарів для кемпінгу! 

До набору входять:

Ізотермічна сумка: camping.com.ua/catalog/termoprodukciya/urban.html
Мангал «Пікнік»: camping.com.ua/catalog/bbq/mangal-piknik-bq-1057.html
Решітка для барбекю: camping.com.ua/catalog/bbq/bq-61.html
Набір Roaster: camping.com.ua/catalog/bbq/nabor-dlya-grilya-roaster.html

Час вирушати! Україна кличе!

Слід від подорожей — лише на фото

Наша країна чарівна і здатна захоплювати. Будьмо вдячними їй за красу й бережімо первісність нових місць для відпочинку. Ця краса дуже крихка й тендітна — вона потребує нашого захисту та любові. Тож мандруйте свідомо і з відкритим серцем, і нехай про подорож нагадують лише світлини та емоції, а інші туристи зможуть побачити цю локацію вашими очима — очима першопрохідців. 

Лемурійське озеро - міста для відпочинку від Кемпінг

Где отдыхать в Украине? Принимайте участие в конкурсе от Кемпинг и узнавай вместе с нами!

Час вирушати! Україна кличе!