#Кемпінгуй завершився і ми готові оголосити головного переможця!

Новини 16 жовтня 2020

Наш неймовірний марафон #Кемпінгуй про класні туристичні місця в Україні добіг кінця. Це був один із найважливіших проектів для нас і час надзвичайних відкриттів. 

Про багато локацій, які ви нам показали, були до цього часу нам зовсім невідомими. Від захоплюючих скель і водоспадів Івано-Франківщини, ідеальних місць для сімейного кемпінгу на Азовському узбережжі, до незвіданих раніше мальовничих озер по усій Україні. Незабутня подорож від Закарпаття до Миколаєва, від Дніпропетровська до Києва, від Азовського моря до озера Синевір. 


Ім'я головного переможця вже відоме, але ми вирішили потримати інтригу, та ще раз згадати усіх наших призерів. Нагадаємо, що впродовж трьох місяців ми разом з вами розширювали карту найцікавіших та найкрасивіших місць України.

Ви знаходили круті локації для кемпінгу й ділилися своїми світлинами  у нас на сайті. Кожного тижня серед учасників ми розігрували корисні призи для відпочинку

Авторами найкращих відгуків і щасливими володарями подарунків від ТМ Кемпінг стали: 
• Соловйова Людмила - нагадала нам про мальовничий водоспад Пробій у Яремче та скарб Карпат – річку Прут. 
• Палько Ольга – надіслала нам просто неймовірні фото, завдяки яким вже добре відомий туристам Буковель відкрився з нових сторін. 
• Корпусь Костянтин - відкрив для нас ідеальне місце для кемпінгу із захоплюючою історією та  прекрасними краєвидами  в селі Мишурін Ріг у Дніпропетровській області. 
• Ісакова Дарина - відвідала Славське, піднялася на гору Високий верх та  розповіла нам про місце, з якого можна  спостерігати найрозкішніший  захід сонця, пейзаж та спробувати смачний глінтвейн.
• Гладюк Ірина - піднялася на Свідовецький хребет, познайомила нас із новим цікавим маршрутом і просто приголомшливим  місцем для кемпінгу на озері Герешаска. 
• Синельник Олена - підшукала для нас відмінно обладнане кемпінг-містечко біля самого моря в селі Стрілецьке у Херсонській області.
• Собітняк Ольга - склала для нас дводенну програму відвідувань цікавих місць на Закарпатті разом із  зупинкою на чарівному озері Синевір. 
• Станевич Ірина - розповіла нам про ідеальне місце для тихого сімейного відпочинку на Азовському узбережжі в селі Степанівка Перша у Запорізькій області.
• Москалюк Людмила - показала ще одну чудову локацію для відпочинку з дітьми на Азовському морі - острів Бірючий.
• Тимощук Світлана - надіслала нам запаморочливу, у буквальному розумінні, розповідь про скелі Довбуша та можливість облаштувати там кемпінг, а також насолодитися нескладним маршрутом, незважаючи на екстремальні та краєвиди, від яких перехоплює подих.
• Патійчук Назар - розповів нам про цілюще та мальовниче Біле озеро, яке зачаїлося в Рівненських лісах.
• Долганова Світлана - відкрила для нас справжню українську Мальту на однойменному озері в Миколаївській області.
• Квятковський Вадим - показав нам затишне містечко для кемпінгу на березі озера Уляники, недалеко від Києва, з риболовлею, лебедями та чистою водою. 


Ось ми вже й підібралися до головного фіналіста #Кемпінгуй

Тож затамуйте подих…

Автором найдушевнішого та по-українськи щирого відгуку стає Колотило Ірина Леонідівна! За свої дивовижні враження про пікнік на Буцькому каньйоні Ірина отримує наш супер-приз - набір для пікніка від ТМ Кемпінг! Пропонуємо згадати найяскравіші моменти відпочинку в цьому мальовничому місці. 

"Зелені кувшинки з жовтими кольорами, човники, скелясті береги, аромат нагрітого різнотрав'я, прохолода Гірського Тікичу, старий водяний млин та руїни ГЕС". - ох, так і хочеться прихопити  улюблений пікніковий набір, килимок, та якомога швидше там опинитись. "Якщо ж піти трохи далі від популярних місць, то можна знайти спокійну локацію з неймовірним виглядом. Ми влаштували пікнік у тіні скелі". - на цьому моменті просто до мурашок. Пікнік біля підніжжя високих, фантастичних скель - must done цієї осені!


Ірина відмітила, що в меню пікніка в такому місці відмінно впишуться шашлички та улюблені напої. Ну що ж, ми впевнені, що наш набір для пікніка відмінно посприяє такому відпочинку. Адже до комплекту від ТМ Кемпінг входять надійний мангал, якісні аксесуари для барбекю та містка термосумка, яка ідеально збереже температуру продуктів і напоїв.


Ми вітаємо наших переможців та вдячні усім учасникам #Кемпінгуй за незабутній  позитив і той важливий внесок у розвиток внутрішнього українського туризму, який був зроблений усіма вами! 
До зустрічі в наступних проектах  від Кемпінг!