Обмінюємо враження на подарунки — #Кемпінгуй

Новини 20 серпня 2020

Цього року люди, закохані в мандри, отримали унікальну можливість ближче познайомитися з Україною, і вона радо відкрилася з нового боку, про що свідчить активність учасників проєкту #Кемпінгуй. Лише за місяць вони надіслали понад 110 відгуків, додавши до кожного яскраві фото. Проєкт триває, а його перші підсумки покличуть і вас у дорогу!

Скринька скарбів

Різнокольорові озера

Улітку особливо вабить відпочинок біля води, то чому б не поєднати приємне з корисним і не познайомитися з природними кольорами українських водойм? Озеро Бучак на Черкащині здається зеленим через те, що навколо ростуть величні дерева, крони яких віддзеркалює вода. Блакитні озера на Чернігівщині повністю відповідають своїй назві — це треба побачити не лише на фото. Рожеве озеро на Херсонщині приваблює незвичним кольором та цілющими грязями. «Тропічна» краса Черепашинського кар’єру на Вінниччині не залишить байдужим нікого.

Черепашинський кар'є 

Не лише Говерла

Якщо вам до душі гірські краєвиди — приготуйтеся дивуватися. Білі гори на Рівненщині — ідеальне місце для фотосесії. Хребет Мармароси на Закарпатті — для тих, хто віддає перевагу активному відпочинку з наплічником за спиною. Скелі Довбуша в Івано-Франківській області створені для справжніх «печерних людей» та скелелазів.

Карпати

Чарівні водоспади

Справжнє диво природи, поблизу якого можна відпочити душею, — Токівські водоспади в Дніпропетровській області просто створені для споглядання. Водоспади біля села Георгіївське в Запорізькій області дадуть можливість зробити круті фото в повний зріст. Біля Бухтівецького водоспаду на Івано-Франківщині можна облаштувати кемпінг і відпочити наодинці з природою.  

І це далеко не всі цікаві місця на мапі відпочинку! Відгуки та фото зручно відсортовані за областями, тож обрати, куди поїхати за враженнями, буде не складно. 

Водоспад Гук

Подарунки за емоції

За перший місяць корисні призи від «Кемпінг» отримали чотири переможці:

• Вадим Квятковський, який розповів про красу озера Уляники, що на Київщині;
• Світлана Долганова з розповіддю про мандрівку на озеро Мальта (Миколаївська область);
 Назар Патійчук, який детально описав умови відпочинку на Білому озері в Рівненській області;
• Світлана Тимощук із закликом до  активного відпочинку на скелях Довбуша, що на Івано-Франківщині.

Захоплюючі краєвиди, нові враження та світлини, якими хочеться ділитися, — так отримують подарунки у проєкті #Кемпінгуй Вітаємо перших переможців та запрошуємо долучатися!

За відкриттями — до України. За подарунками — до «Кемпінг»

Позитивні емоції та розуміння того, скільки гарних місць є в нашій країні, — самі по собі нагорода. А якщо додати до цього корисні подарунки — відпочинок стане захопливим та зручним.

Проєкт #Кемпінгуй триватиме до 4 жовтня, тож часу ще вистачає. Щотижня ми визначаємо переможців та даруємо призи, необхідні в мандрах: каремати, набори для барбекю, спортивні та ізотермічні сумки тощо. 

Головний приз — набір для відпочинку на природі:

• Ізотермічна сумка: camping.com.ua/catalog/termoprodukciya/urban.html.
• Мангал «Пікнік»: camping.com.ua/catalog/bbq/mangal-piknik-bq-1057.html.
 Решітка для барбекю: camping.com.ua/catalog/bbq/bq-61.html.
 Набір Roaster: camping.com.ua/catalog/bbq/nabor-dlya-grilya-roaster.html.

Збирайте емоції та змагайтеся за подарунки!

#Кемпінгуй із відкритим серцем!