Пікнікова карта України: підбиваємо підсумки конкурсу та ділимося найкращими відгуками

Новини 12 листопада 2018

Ось і добіг кінця найтуристичніший конкурс країни — «Пікнікова карта України»! Його підсумки перевершили всі очікування: на нашій карті вдалося зібрати та об'єднати величезну кількість неймовірних місць для відпочинку, яскравих фотографій і захопливих історій. Нам вже дуже кортить поділитися з вами результатами цього сповненого натхнення проекту!

Нагадаємо, що з 19 липня по 17 жовтня на сторінці map.camping.com.ua ви розповідали про свій відпочинок, надсилали фото та ділилися координатами кращих місць для пікніка у різних куточках України. Щотижня ми розігрували серед учасників корисні подарунки для туристів і вибирали найбільш захопливі історії. Автор найцікавішого та найяскравішого відгуку отримав головний приз — повний комплект корисностей для комфортного відпочинку від ТМ Кемпінг.

Завдяки цьому проекту пікнікова карта України поповнилася понад 200 дивовижних місць, і ця колекція буде безперервно розширюватися! Від найулюбленіших туристами точок для кемпінгу — до абсолютно унікальних й маловідомих мальовничих куточків. На нашій карті ви гарантовано знайдете своє ідеальне місце для пікніка! Підбиваючи підсумки, наша команда вирішила складну задачу — ми вибрали для вас сімку учасників з найприголомшливішими спогадами, враховуючи чудову історію від фіналіста конкурсу. Ну що, готові? Поїхали!

Пам'ятаєте ці похмурі скелясті пейзажі Ісландії зі знаменитої «Гри престолів»? А фантастичні гори у хмарах з «Аватара»? У це важко повірити, але подібне місце існує і в Україні! Ільків Руслан надіслав нам його точні координати і як доказ — магічні фотографії.

«Гора Шпицы - это невероятное место, которое действительно стоит увидеть собственными глазами», — відгук Руслана переповнений емоціями. Сама назва говорить багато про що: гора висотою понад 1800 метрів дійсно нагадує каскад з гострих кам'яних спиць, і це — незабутнє видовище. Попри екзотичність, ви знайдете тут затишну місцину для пікніка та ночівлі — це мальовнича Полонина Ґаджина.

товары Кемпинг

Неподалік від Шпиці «прогулювалася» Черниш Світлана, залишивши для нас свою дивовижну історію. У слові «прогулювалася» ми не дарма залишили лапки, адже прогулянкою екстремальну подорож нашої учасниці назвати складно. Світлана наважилася піднятися до найбільш високогірного озера країни — легендарного Бребенескулу. «Ветер, который сдувает с двухтысячника Ребры, туман, когда не видно ни зги, дождь с ливнем и наоборот, +3 ночью на высоте 1801 м над уровнем моря, + 9 воды в самом озере даже в самый жаркий летний день…» — за словами Світлани, навіть такі труднощі на шляху варті того, щоб їх подолати заради приголомшливого пейзажу навколо. «И самое главное: снег. Он там есть даже в средине лета», — і це правда, адже на фото, надісланих Світланою, ми дійсно виявили сніг!

продукция Кемпинг

Доки Світлана милувалася сніговими видами, Опрісник Маріанна смакувала свіжою лісовою ожиною та заварювала чай з власноруч зібраних гірських трав у селі Гребенів, неподалік від Львова. «Именно здесь по-настоящему можно насладиться чистым горным воздухом, прохладой быстрой реки и мягкостью зеленых трав… Большим плюсом является отсутствие толпы туристов, это позволяет уединиться и провести просто незабываемые дни наедине с природой», — що може бути краще для ідеального романтичного пікніка?

снаряжение Кемпинг

Проте для Шевчук Ірини незабутнім відпочинком для двох виявився імпровізований велосипедний маршрут по горах і бездоріжжю поблизу знаменитого Синевира: «Мы ехали вдоль речек, гор, милых домиков и мостов. Наслаждались чудесными пейзажами, закатами и рассветами. Это однозначно то место, в котором чувствуешь себя свободным, счастливым, и куда хочется вернуться снова!».

карта отдыха

А тим часом на іншому кінці країни насолоджується шумом моря в оксамитовий сезон Власенко Ольга: «Берите теплую подстилку и спальный мешок, так как ночи у воды холодные, зато сама вода, мм... в воду можно бежать, чтобы согреться!». Ольга відшукала затишне містечко для кемпінгу в Затоці, де за спиною у вас буде шум густого листя дерев і залізниці, а попереду — тільки звуки хвиль і крики чайок. Лише півгодини їзди на електричці — і ви зможете відвідати Акерманську фортецю, одну з найбільш видовищних і найдавніших фортець країни.

карта кемпингов Украины

Близько 300 км на схід від Затоки — і ви опинитеся в одному з найзагадковіших і химерних місць нашої пікнікової карти. Український Гранд-Каньйон в мініатюрі, або, як ще його люблять називати, Долина Диявола — Актовський каньйон в Миколаївській області. Місця для розведення багаття, навіси для відпочинку, — тут все передбачено для відмінного кемпінгу. З цим місцем у Чернявської Ліни пов'язані особливі емоції: «Сама я живу в 50 км от Актовского каньона, но была здесь впервые. Все искала что-то далеко. А оно здесь, рядом». Своєю історією Ліна нагадала нам прості істини: коли щось, на перший погляд, недосяжне, виявляється зовсім близько, — варто тільки придивитися.

места Украины

Поглянути на звичні речі по-новому навчила нас і фіналістка конкурсу — Лановик Надія, зі своїми чарівними спогадами про кемпінг на березі Київського моря.

«Лучший закат и лучший рассвет, что нам доводилось видеть, мы застали именно здесь…И если вы, как и мы, искали тишину и покой, чтобы выдохнуть всё плохое и вдохнуть новый заряд сил и энергии, то вполне возможно, что именно это место ждёт вас».

пикниковая карта Украины

Разом з вами ми продовжимо поповнювати пікнікову карту України новими цікавими місцями для кемпінгу, незабутніми емоціями та позитивними фотографіями. Подорожуйте й залишайте для нас свої дивовижні історії, адже у наступному сезоні ми розіграємо ще більше подарунків! А поки ми дякуємо всім учасникам нашого конкурсу за те, що в вкотре підтвердили: все найкраще — зовсім поруч!